Cat Deeley a Patrick Kielty sa stanú rodičmi

NETKY.SK • 4 September 2015, 13:06 • 2 min
Cat Deeley a Patrick Kielty sa stanú rodičmi

BRATISLAVA - Anglická moderátorka, herečka, speváčka a modelka Cat Deeley a jej manžel, írsky komik Patrick Kielty čakajú prvého spoločného potomka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná rodáčka z West Bromwich to oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Úžasné novinky... Paddy a ja sa tešíme, že sa nám na jar narodí prvé dieťa,“ napísala moderátorka tanečnej šou So You Think You Can Dance (2005), ktorú uvádza od roku 2006. Deeley a 44-ročný Kielty sa zosobášili v roku 2012 v Ríme.

 


Catherine Elizabeth „Cat“ Deeley môžu diváci a diváčky poznať napríklad aj z komediálneho seriálu Deadbeat (2014). Na konte má päť nominácií na Primetime Emmy a získala dve Critics Choice Television Awards. V roku 2001 jej ako moderátorke programu SM:TV Live (1998 - 2003) udelili BAFTA Children's Award. Venuje sa tiež charite.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies