Carrick už v tejto sezóne nepomôže Manchestru United k miestenke do LM

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 14:16 • 2 min
Carrick už v tejto sezóne nepomôže Manchestru United k miestenke do LM

LONDÝN - Stredopoliar Manchestru United Michael Carrick vynechá pre problémy s lýtkom záverečné tri súboje tejto sezóny anglickej futbalovej Premier League.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Carrick sa zranil v aprílovom zápase s Manchestrom City (4:2) a počas jeho absencie mužstvo trikrát v rade prehralo. "Skúšali sme všetko možné, ale v tejto sezóne nám už Michael nepomôže. Musí sa teraz sústrediť na to, aby bol v poriadku do začiatku tej ďalšej," uviedol pre klubovú televíziu MUTV tréner "červených diablov" Louis van Gaal.
     

United patrí tri kolá pred koncom Premier League štvrtá priečka v tabuľke so ziskom 65 bodov. V sobotu sa predstaví na ihrisku Crystal Palace. Pred piatym Liverpoolom má ManU štvorbodový náskok, a ak sa mu ho podarí udržať, vybojuje si účasť v predkole Ligy majstrov 2015/2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies