Zomrel známy moderátor!

NETKY.SK • 23 Júl 2022, 21:29 • 2 min
Zomrel známy moderátor!

BRATISLAVA - Známy moderátor a DJ Milan Leskovský (†57) zomrel počas pretekov.

slovakia

left justify in out

Zosnulý moderátor Milan Leskovský bol moderátorom mnohých triatlonových pretekov a moderoval aj dnešný triatlon v Rovinke. 
Leskovský počas cyklistickej pasáže pretekov odpadol. Žiaľ, oživiť sa ho už nepodarilo. Slovenská triatlonová únia uviedla, že príčinou úmrtia mal byť infarkt.

 

„Technický delegát s hlavným rozhodcom po tomto nešťastí preteky predčasne ukončili,“ uviedla Slovenská triatlonová únia. Lieskovský bol aktívnym športovcom, dokonca založil aj klub LESKY'S RUNNERS. Venoval sa aj hudbe a pôsobil pod umeleckým menom DJ Lesky.

 

Nie je každodennou samozrejmostou kvalifikovať sa medzi najlepšich aj vo vek.kat . Vážim si každý deň, že sa môžem hýbať a mať radosť s výziev. Championchip dnes chladnejší, veterný ale zážitok nezabudnuteľný, veď plávať v rozbúrenom Dunaji, byciklovať na diaľnici a ťuknúť 90km , zabehnúť si po krásnom areali x-bionic je priam dar športu. Half 1.9-90-21 pod 6h je mojou splnenou métou a už tento víkend sa teším na vás triatlonisti," zverejnil nedávno na svojom instagramovom účte zosnulý moderátor. 

 

Prečítajte si aj: Realizácia včerajšej dohody o vývoze obila z Ukrajiny v ohrození!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona