Čaro mužského lovu tajomnej ženy nepatrí len na filmové plátna: Ako si udržať jeho neustálu pozornosť a záujem aj v dlhodobom vzťahu?

NETKY.SK • 31 December 2023, 14:00 • 2 min
Čaro mužského lovu tajomnej ženy nepatrí len na filmové plátna: Ako si udržať jeho neustálu pozornosť a záujem aj v dlhodobom vzťahu?

Ženy sa tešia, že sú žiadané a možno sa pýtate, ako ho prinútiť, aby to robil neustále. Jedným z najzreteľnejších ukazovateľov je muž, ktorý skúša všetko, aby sa s vami nejako spojil. Muži sú tiež nadšení z lovu, keď po ňom zatúžia. Keď sa vás snažia získať, zdá sa, že ste pre nich cenným majetkom. Keď si vás však získajú, môžu sa uspokojiť a prestanú vynakladať akékoľvek úsilie.

slovakia

left justify in out

Či už ste vo vzťahu alebo chcete začať nový, ak chcete, aby sa do vás muž bezhlavo zamiloval, existuje niekoľko vecí, ktorými sa ho môžete pokúsiť zlákať a zaujať.

Ľudia, ktorí majú tendenciu naháňať sa za druhými, zvyčajne zájdu veľmi ďaleko, aby sa im zapáčili a aby ich tí, ktorých prenasledujú, prijali. Ľahko sa môžu stať „sociálnymi chameleónmi“, čo znamená, že zmenia, kým sú, aby zapadli a potešili ľudí okolo nich.

Prestaňte ho naháňať

Prvým pravidlom v „prenasledovacej hre“ je prestať naháňať svojho muža. Muži radi "naháňajú" ženy, ku ktorým sa ťažko dostanú. Takže, ak ste mu nepretržite písali, nerobte to. Dovoľte mu, aby vám napísal správu ako prvý, a nechajte ho, aby bol spúšťačom konverzácie. Môžete s ním chatovať, koľko chcete, ale najprv ho nechajte, aby prevzal iniciatívu.

Pracujte na sebe

Nemusíte vyzerať ako Angelina Jolie, aby ste prilákali muža. Dobre sa obliekajte, dobre voňajte a vyžarujte sebavedomie – to stačí na to, aby si vás muž všimol. Dobrá osobnosť pomáha pritiahnuť pozornosť mužov, ktorí vás považujú za podmanivú.

Podľa Justine Mfulamovej, vzťahovej blogerky, je dobré sebavedomie kľúčové pre úspešný vzťah. „Keď som si priznala, že som sa bála, že ma muži opustia, pretože nie som podobná modelke na Instagrame, uvedomila som si, že moje nízke sebavedomie bolo hlavným dôvodom, prečo väčšina mojich minulých vzťahov nefungovala," povedala.

Majte svoj vlastný život

V očiach svojho muža stratíte príťažlivosť, ak sa dozvie, že váš život je posadnutosťou ním a točí sa okolo neho a vy nemáte vlastný život. Jednoduchým riešením je spomenúť si, ako ste žili predtým, než ste ho stretli.

Majte spoločenský život, nájdite si priateľov, buďte tu pre svoju rodinu a sledujte svoje kariérne ciele. Nikdy neodstraňujte svoje priority pre muža. To ho bude dráždiť a prinúti vás prenasledovať vás ešte viac.

Tajomnosť má svoje čaro

Prestaňte sa snažiť dokázať svoju hodnotu alebo vysvetliť, prečo by vám spolu bolo dobre. Musí na to prísť sám, a ak ho to naozaj zaujíma, bude to on, kto sa bude pýtať na všetky alebo len rovnaké množstvo otázok, aké sa ho pýtate. Ten pravý bude tak uchvátený, že si nebude vedieť predstaviť, že by vás pustil.

Čas na iných ľudí

Vaši priatelia a rodina môžu byť ľudia, ktorých ste možno zanedbávali, keď ste boli tak zaneprázdnení jeho naháňaním. Teraz môžete svoj vzťah s nimi obnoviť a vážiť si ho.

Keď ho prestanete naháňať, možno si všimnete dôležitých ľudí vo svojom živote, ktorí vás milujú, ale pravdepodobne ste sa od nich vzdialili, pretože ste sa na neho príliš sústredili.

Dôležitý priestor

Jedným zo spoľahlivých spôsobov, ako zistiť, či plytváte energiou na priateľstvo alebo začínajúci románik, je dať človeku, ktorého naháňate, trochu priestoru. Zastavte s nimi všetok kontakt a zistite, či sa o vás začnú zaujímať alebo nie. Je to obojstranne výhodné.

Plány prenechajte jemu

Ak chcete, aby vás váš nový milostný záujem prenasledoval, neiniciujte žiadne rozhovory, SMS ani telefonáty. Nechajte ho naplánovať akékoľvek dátumy a nechajte ho, aby vás kontaktoval, aby ste si ich naplánovali.

Zdroje:

https://www.momjunction.com/articles/how-to-make-him-chase-you_00720948/

https://www.yourtango.com/experts/elizabethstone/how-get-man-chase-you

https://socialself.com/blog/stop-chasing/

https://classroom.synonym.com/turning-platonic-friendship-relationship-20545.html

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
titulná foto: Getty Images
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies