Carlos Tévez na 6 mesiacov do AC Miláno

NETKY.SK • 24 November 2011, 13:00 • 2 min
Carlos Tévez na 6 mesiacov do AC Miláno

Carlos Tévez na 6 mesiacov do AC Miláno - Futbal MILÁNO - Prestup Carlosa Téveza začína byť reálny, síce zatiaľ iba krátkodobo, ale predsa. Jeho nové pôsobisko by mohlo byť AC Miláno.

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO - Prestup Carlosa Téveza začína byť reálny, síce zatiaľ iba krátkodobo, ale predsa. Jeho nové pôsobisko by mohlo byť AC Miláno.

Argentínčan nehral v drese Manchestru City už od septembra a v súčasnej dobe sa nachádza v jeho rodnej krajine, keďže svojvoľne opustil Anglicko počas nedávnej reprezentačnej prestávky.
Tévezova budúcnosť na Etihad Stadium vyzerá biedne po totálnom rozklade vzťahu s trénerom Robertom Mancinim. Tévez už dlhšiu dobu požaduje transfer a jeho údajné odmietnutie nastúpiť ako náhradník v Lige Majstrov na zápas s Bayernom Mníchov definitívne spečatili jeho osud v Manchesteri.

Útočník bol blízko k prestupu do Brazílie, ale celé to stroskotalo na peniazoch, nakoľko City odmietli upustiť z £40-miliónovej ceny. Táto suma prinútila mnoho špičkových klubov Európy prehodnotiť svoj prístup, ale talianske médiá tvrdia, že AC Miláno sa dohodlo s Tévezom a jeho poradcom.
Tvrdí sa, že za šesťmesačnú zmluvu by mal Tévez dostať 3 milióny, s následnou opciou predĺženia zmluvy o ďalšie dva roky.

"Tévez je silný, bez ohľadu na to, čo sa stalo" povedal Mancini talianskej televízii minulý týždeň. "A veľkí hráči majú cenu, ktorá je pomerne vysoká."

Mauro Tassotti z AC  priznal, že záujem majú.

"Tévez do Milána? Je to skvelý hráč, ale je treba ohodnotiť jeho kondičku a hlavu, pretože rovnako ako technické schopnosti, je dôležitá aj psychická pripravenosť hrať. Má problémy s Manchestrom City, ale mohol by to byť dobrý nápad."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies