Bývalý anglický reprezentant Sansom skončil na ulici

NETKY.SK • 1 August 2013, 15:56 • 2 min
Bývalý anglický reprezentant Sansom skončil na ulici

LONDÝN - Bývalý anglický futbalový reprezentant Kenny Sansom skončil ako bezdomovec. Na ulicu ho priviedol alkohol a hazardné hry. V osemdesiatych rokoch minulého storočia bol oporou zadných radov Arsenalu Londýn, pôsobil aj v Crystal Palace, Newcastli United či Queens Park Rangers. Anglicko reprezentoval v 86 zápasoch, dvakrát si zahral na majstrovstvách sveta.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre denník The Sun 54-ročný Brit priznal, že pre alkohol a hazard sa ocitol na mizine a bez strechy nad hlavou. "Desať dní som nemal kde bývať. Som bez peňazí, opitý, necítim sa dobre a som hazardný hráč. Žijem na ulici. Pijem toľko, koľko sa len dá," povedal niekdajší pravý obranca.

Pomoc v ťažkej životnej situácii mu ponúkli Asociácia profesionálnych futbalistov aj Arsenal. "Som na šikmej ploche. Arsenal mi chcel pomôcť, ale ja sa musím pokúsiť pomôcť si sám," vyhlásil Sansom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies