Pár hodín pred utratením ju zachránil mladý policajt. Sučka Ruby a nešťastník Daniel si konečne splnia svoj sen

NETKY.SK • 19 Marec 2022, 07:00 • 2 min
Pár hodín pred utratením ju zachránil mladý policajt. Sučka Ruby a nešťastník Daniel si konečne splnia svoj sen

Tentoraz tu máme zase jednu snímku inšpirovanú skutočnými udalosťami. Určite poteší všetkých milovníkov psov. Divokú sučku Ruby a mladého policajta Dana si určite zamilujete a budete im držať palce.

slovakia

left justify in out

Ruby záchranárka je nový americký a životopisný film z produkcie Netflixu. Natočila ho režisérka a herečka Katt Shea, ktorá je známa vďaka filmom Nancy Drew a tajomné schodisko alebo Jedovatý brečtan. Scenár, inšpirovaný skutočným príbehom a zároveň dvomi poviedkami, napísala Karen Janszen.  

 

 

Psíčkari a ich rodiny sa budú môcť tešiť na skutočne milý a dojemný príbeh so psou hrdinkou v hlavnej úlohe. Ide o sučku, ktorá je z polovice austrálsky ovčiak a napríklad border kólia. Je inteligentná, ale trochu nevycvičená.

 

Ruby má strašneveľa energie, vďaka čomu je náročná na výchovu, a preto ju nikto nechce. Pre svoju roztomilosť si ju síce adoptovali päťkrát, ale vždy ju vrátili práve kvôli jej povahe povahe. Z toho dôvôdu jej hrozí utratenie, osud jej však dá ešte jednu šancu.  

 

img

 

Mladý policajt Daniel O’Neil (Grant Gustin) je tak trochu smoliar. Rád by sa stal elitným psovodom, ale nikto mu nechce dať šancu. Keď uvidí Ruby, pomyslí si, že má potenciál a mohla by mu pomôcť dosiahnuť jeho sny. Sučku adoptuje a postupne medzi nimi vznikne nesmrteľné puto, ktoré im pomôže čeliť zatiaľ najťažšej výzve.  

 

img

 

Tento príjemný rodinný film má 90 minuút a na Netflixe si ho môžete pozrieť už od 17. marca.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies