Milovaný i nenávidený. YouTuber Logan Paul bude zápasiť na blížiacej sa WrestleManii

NETKY.SK • 20 Marec 2022, 17:00 • 2 min
Milovaný i nenávidený. YouTuber Logan Paul bude zápasiť na blížiacej sa WrestleManii

Ak patríte medzi užívateľov sociálnych sietí, zrejme ste už počuli o Loganovi Paulovi. Dvadsaťšesťročný Američan si v priebehu rokov dokázal vybudovať vlastné impérium na platforme YouTube a nevyhol sa niekoľkým kontroverzným momentom. Teraz sa rozhodol vyskúšať si rolu zápasníka.

slovakia

left justify in out

Paul nie je v oblasti športovej zábavy nováčikom. Za sebou má napríklad mimoriadne propagovanú exhibíciu s Floydom Mayweatherom Jr., ktorú dokázal dotiahnuť k remízovému koncu a po súboji ho slávny boxer pochválil. Tomuto športu sa navyše úspešne venuje aj jeho súrodenec Jake, hoci treba dodať, že obaja bratia vzbudzujú v komunite bojových športov prevažne negatívne reakcie. Paulovci však vedia, ako sa predať a vďaka vlastnej vynaliezavosti objavujú nové možnosti vlastnej prezentácie, napríklad profesionálny wrestling.

 

 

Organizácia WWE už o dva týždne uskutoční ďalší ročník megaeventu WrestleMania, ktorá je každoročnou prehliadkou veľkoleposti, ktorú táto sféra športovej zábavy prináša. Nepísaným pravidlom podujatia je zápas s celebritami. Minulý rok sme napríklad videli v akcii populárneho rapera Bad Bunnyho, ktorý si kvôli zápasu prenajal na tri mesiace dom na Floride, aby sa dostal do kondície v obrovskom tréningovom komplexe Performance Center.

 

 

Paul bude partnerom dvojnásobného WWE šampióna a príležitostného herca Mikea „Miza“ Mizanina v zápase proti dvojici Rey a Dominik Mysterio (otec a syn). Zápas je vypísaný podľa pravidiel dvaja na dvoch – tzv. tag team match. WWE si dobre uvedomuje rozporuplné reakcie, ktoré youtuber vyvoláva, a tak sa Paul často snaží divákov provokovať a prijať osud neobľúbenej, zápornej postavy. Fanúšikovia si ho dokonca môžu stiahnuť v rámci DLC packu novej videohry WWE 2K22.

 

 

Rodák z Ohia sa stal známym v roku 2013 vďaka pridávaniu krátkych videí na platformu Vine. V tom istom roku sa zaregistroval na YouTube, kde ho v súčasnosti sleduje 23,4 milióna odberateľov. Okrem podnikania a športu rozšíril svoje portfólio aj na oblasť herectva a spevu. V decembri 2017 plnil titulné strany novín kvôli svojmu výletu do „lesa samovrahov“ v Japonsku, kde nafilmoval mŕtvolu a video zverejnil na svojom účte. Petíciu za stiahnutie jeho kanálu z obehu podpísalo viac ako 720 000 ľudí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies