Bývalá prvá dáma Francúzska pokračuje v návšteve Indie

NETKY.SK • 27 Január 2014, 12:03 • 2 min
Bývalá prvá dáma Francúzska pokračuje v návšteve Indie

BOMBAJ - Dva dni po rozchode s prezidentom Hollandom sa bývalá prvá dáma Francúzska Valerie Trierweilerová snaží upriamiť pozornosť verejnosti na podvyživené deti v Indii, informovala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Trierweilerová (48) priletela v nedeľu večer z Paríža do západoindického Bombaja v rámci dlhodobo plánovanej charitatívnej misie. Dnes navštívila detské oddelenie miestnej nemocnice, kde s malými pacientmi a ich matkami diskutovala o výžive.

Trierweilerová vyhlásila, že všetky deti by mali mať rovnaké šance. Ide o jej prvé slová prednesené na verejnosti po tom, čo ju prepustili z nemocnice, kde sa osem dní liečila zo šoku a depresií zapríčinených medializovanou neverou jej dlhoročného partnera Francoisa Hollanda.

Vzhľadom na nedávnu hospitalizáciu absolvuje Trierweilerová v Indii len časť pôvodne plánovaného programu; vynechá napríklad návštevu jedného z miestnych slumov.

Rozpad dlhoročného partnerského vzťahu Hollanda a novinárky Trierweilerovej zapríčinilo nedávne odhalenie prezidentovej ľúbostnej aféry s francúzskou herečkou Julie Gayetovou. O rozchode prvého páru informoval šéf Elyzejského paláca v sobotu večer.

Francois Hollande nebol ešte nikdy ženatý. Jeho vzťah s Trierweilerovou sa začal v roku 2006, ešte v čase, keď žil so svojou predchádzajúcou partnerkou a matkou svojich štyroch detí, socialistickou političkou Ségolene Royalovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies