Budúci tréner Talianska Mancini ukončí svoje pôsobenie na lavičke Zenitu Petrohrad

NETKY.SK • 13 Máj 2018, 15:22 • 2 min
Budúci tréner Talianska Mancini ukončí svoje pôsobenie na lavičke Zenitu Petrohrad

PETROHRAD - Roberto Mancini ukončí v pondelok svoje pôsobenie na lavičke ruského futbalového klubu Zenit Petrohrad. Ide o očakávaný krok vzhľadom na budúce pôsobenie 53-ročného trénera pri kormidle talianskej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

PPodľa vyjadrenia klubu došlo medzi oboma stranami k vzájomnej dohode o ukončení spolupráce bez následného finančného vyrovnania. Mancini opúšťa účastníka ruskej najvyššej súťaže po neúspešnej sezóne, v ktorej si nedokázal vybojovať účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov. Talianska "Squadra Azzurra" prechádza momentálne mnohými zmenami, ktoré sú dôsledkom neúspešnej kvalifikácie na blížiaci sa svetový šampionát v Rusku. Jeho debutom na lavičke talianskeho národného mužstva bude prípravný zápas proti Saudskej Arábii, ktorý odohrajú 28. mája vo švajčiarskom St. Gallene. Bývalý taliansky reprezentant dosiahol počas svojej doterajšej trénerskej kariéry množstvo úspechov, vrátane ligových titulov s Interom Miláno a Manchestrom City.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies