Rozhovor s Ondřejom Novotným: Ako vidí tvár Oktagonu očakávané zápasy Vémola vs. Pirát či Kincl vs. Čepo?

NETKY.SK • 2 December 2023, 16:15 • 2 min
Rozhovor s Ondřejom Novotným: Ako vidí tvár Oktagonu očakávané zápasy Vémola vs. Pirát či Kincl vs. Čepo?

BRATISLAVA - Ondrej Novotný, spolumajiteľ a tvár MMA organizácie Oktagon, strháva pozornosť svojou vášňou pre boj a nekompromisným prístupom k rozvoju slovenskej a českej MMA scény. Dnes večer sa odohrá v bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu legendárny večer Fight Night Challenge 5, a my sme ešte predtým vyspovedali toto zastupujúce meno slovenského aj českého MMA - Ondřeja Novotného.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ondřej Novotný je promotér, spolumajiteľ a komentátor MMA organizácie Oktagon. Ťažko si môžeme predstaviť výraznejšiu postavu česko-slovenskej bojovej scény, než je práve tento charizmatický expert na najrôznejšie bojové umenia. Zoznam jeho profesií, projektov a koníčkov je poriadne dlhý a atraktívny.

 

Jeho neúnavná práca a oddanosť športu prinášajú nový impulz do bojového umenia v stredoeurópskom regióne. Novotný nie je iba spolumajiteľom Oktagonu, ale aj strastlivým bojovníkom za rast a profesionalizáciu MMA v tomto regióne. Jeho vízia je preniknutá ambíciou posunúť Oktagon na novú úroveň a umožniť miestnym talentom zažiariť v svetovej MMA scéne.

Na kameru nám Ondřej Novotný povedal aj svoje dojmy o dlho očakávanom zápase Karlos "Terminátor" Vémola vs. Samuel "Pirát" Krištofič. Na tento fight sa všetci tešíme už snáď od roku 2018, a práve Novotný nám prezradí to, že v čom bude tento fight iný oproti ostatným. Rivalita VÉMOLA vs PIRÁT dostane 29. decembra 2023 na turnaji OKTAGON 51 svoju korunu a konečne sa verejnosť dozvie, kto z týchto dvoch je lepším bojovníkom.

 

Takisto sa Novotný v reči nevyhol ani ďalšiemu očakávanému zápasu, ktorým bude titulný zápas middleweightu Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo. Ten si budú môcť fanúšikovia pozrieť takisto na turnaji OKTAGON 51, ktorý sa odohrá už 29. decembra 2023!

 

Dnes večer (2. 12. 2023) sa odohrá v bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu dlho očakávaný večer Fight Night Challenge 5, na ktorom, samozrejme, nesmie chýbať ani tento charizmatický komentátor a moderátor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Oktagon MMA, Fight Live, Foto: Ruik / Oktagon MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies