Melania Trumpová ohúrila svojim nenúteným prejavom na predvolebnom mítingu v Pensylvánii. Presvedčí nerozhodnutých voličov?

NETKY.SK • 29 Október 2020, 12:00 • 2 min
Melania Trumpová ohúrila svojim nenúteným prejavom na predvolebnom mítingu v Pensylvánii. Presvedčí nerozhodnutých voličov?

WASHINGTON – Americká prvá dáma Melania Trumpová sa po prvý krát od spustenia predvolebnej kampane zapojila do boja o prezidentské kreslo, aby tak pomohla svojmu manželovi Donaldovi Trumpovi poraziť demokratického protikandidáta Joea Bidena.

slovakia

left justify in out

Trumpová vystúpila pred ľudí v prejave v jednom z kľúčových štátov v Pensylvánii, kde spochybnila tvrdenia demokrata Joea Bidena o tom, že by bol oveľa lepším prezidentom ako jej manžel. Bidena nešetrila o označila ho za socialistu.

 

Trumpová sa zapojila do boja o prezidentské kreslo

„Bidenova politika a socialistická agenda by zničila Ameriku a všetko, čo sme tu za posledné štyri roky vybudovali,“ uviedla prvá dáma s tým, že je preto potrebné, aby bol Trump opakovane zvolený a dokončil to, čo začal. Tvrdí, že iba v takom prípade, bude môcť krajina rásť.

 

 

Melania zároveň obhajovala manželov prístup k pandémii nového koronavírusu, ktorý opakovane zľahčoval. Za zlyhanie čiastočne obvinila práve demokratický tábor, ktorý podľa nej dáva prednosť svojim záujmom, pred blahom amerického ľudu.

 

Rodinám, ktoré pre COVID-19 prišli o svojich najbližších vyjadrila úprimnú sústrasť a pripomenula, že chápe strach mnohých, keďže sama chorobu porazila.

 

„Ako mnohí z vás, som aj pocítila dôsledky ochorenia COVID-19, nie len ako pacientka, ale aj ako starostlivá matka a manželka,“ prihovorila sa davu. Zároveň vyjadrila nádej, že proti tomuto tichému nepriateľovi Američania zvíťazia.

 

Súvisiaci článok: Prezident Trump je už v plnej sile! Po prekonaní COVID-19 vystúpil pred svojimi voličmi na Floride

 

Okomentovala manželove výroky na Twitteri

Prvá dáma sa taktiež vyjadrila k tomu, že šéf Bieleho domu nekontrolovateľne komunikuje s občanmi prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Ako s úsmevom dodala, nie vždy s jeho formuláciami súhlasí, ale na druhej strane považuje za veľmi dôležité, aby prezident komunikoval priamo s občanmi.

 

 

„Donald je bojovník. Miluje túto krajinu a každý deň za vás bojuje. Po prvý krát v dejinách tak môžu ľudia okamžite počuť svojho prezidenta prostredníctvom sociálnych sietí,“ reagovala Trumpová na kritikov svojho manžela.

 

Prečítajte si tiež: Trump si pripísal ďalší triumf, Senát zvolil jeho kandidátku na sudkyňu najvyššieho súdu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies