Britský princ William s manželkou Kate čakajú svoje druhé dieťa!

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:29 • 2 min
Britský princ William s manželkou Kate čakajú svoje druhé dieťa!

LONDÝN - Britský princ William a jeho manželka Kate očakávajú svoje druhé dieťa. S odvolaním sa na Buckinghamský palác o tom dnes informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Prvé dieťa dvojice, princ George, sa narodil vlani v júli za širokého záujmu médií. William je druhý v línii následníctva britského trónu, George tretí. "Kráľovná a členovia oboch rodín s potešením prijali správu, že ich kráľovské výsosti očakávajú svoje druhé dieťa," uviedol vo vyhlásení Buckinghamský palác. Podrobnosti o predpokladanom termíne pôrodu neboli bezprostredne známe. "Srdečne blahoželám vojvodovi a vojvodkyni z Cambridge. Som potešený šťastnými správami, podľa ktorých očakávajú ďalšie dieťa," uviedol na sociálnej sieti Twitter britský premiér David Cameron.
      

Kate počas svojho prvého tehotenstva trpela akútnou rannou nevoľnosťou, v dôsledku ktorej bola v opatere lekárov vo svojom domove v Kensingtonskom paláci v centre Londýna. Vojvodkyňa sa preto dnes nezúčastní na plánovanom podujatí v Oxforde, napísala agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies