Britské médiá: Nový tréner ManUtd bude Moyes

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 11:03 • 2 min
Britské médiá: Nový tréner ManUtd bude Moyes

MANCHESTER - Podľa informácii britských médií novým trénerom futbalistov Manchestru United sa už v najbližšom čase stane David Moyes. Ten však má ešte stále platný kontrakt s FC Evertonom, pričom prezident liverpoolskeho klubu Bill Kenwright jeho odchod nepotvrdil, ale ani nedementoval.

slovakia

left justify in out

Potom, čo škótsky tréner Alex Ferguson oznámil, že po 26 rokoch na lavičke "červených diablov" končí, vypísali ostrovní bookmakeri stávky na jeho nástupcu. Najnižší kurz 1:25 vypísali práve na ďalšieho Škóta Moyesa. 

"Neviem o tom, že by sa už niečo podpísali. Mali sme s Davidom dohodnuté stretnutie a bolo to prínosné," povedal šéf Evertonu Kenwright pre Sky Sports News. "Napokon, David má ešte šesť týždňov platný kontrakt a má právo urobiť vlastné rozhodnutie. Odviedol pre tento klub výborné služby."

Agentúra dpa s odvolaním sa na ostrovné médiá oznámila, že Moyesa oficiálne potvrdia vo funkcii trénera Manchestru United ešte vo štvrtok. Ak sa tak stane, na Old Trafforde by mohlo zotrvať aj kanonier Wayne Rooney, ktorý naznačil zajačie úmysly. Práve Moyes totiž predal Rooneyho do United v auguste 2004 za 27 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies