British Airways nebude prijímať od apríla na letisku Heathrow platby v hotovosti

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 11:25 • 2 min
British Airways nebude prijímať od apríla na letisku Heathrow platby v hotovosti

BRATISLAVA - Veľvyslanectvo SR v Londýne upozorňuje Slovákov, že spoločnosť British Airways nebude od 1. apríla prijímať na svojich pracoviskách na letisku Heathrow platby v hotovosti. Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR o tom informovalo na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

"Všetky úhrady, vrátane poplatkov za nadváhu batožiny, bude možné uskutočniť len prostredníctvom platobných terminálov. V prípade, že cestujúci bude mať ako platobný prostriedok iba hotovosť, bude si musieť v najbližšej pobočke Travelex zakúpiť "MPC" (Multi-Currency Cash Passport) a na vydanú kartu previesť požadovanú sumu v britských librách (GBP)," konštatoval rezort diplomacie.

 

Zároveň zdôrazňuje, že pri kúpe karty bude potrebné vyplniť samostatný formulár a priložiť doklad totožnosti v podobe pasu alebo vodičského preukazu. "Kartu bude možné dobiť minimálne 50 a maximálne 5000 GBP," dodalo ministerstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies