Brezovan je na hosťovaní v Southporte

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 16:29 • 2 min
Brezovan je na hosťovaní v Southporte

SOUTHPORT - Slovenský futbalový brankár Peter Brezovan odchádza zo štvrtoligového klubu Tranmere Rovers na jednomesačné hosťovanie do tímu hierarchicky nižšej piatej najvyššej anglickej súťaže Southport FC.

slovakia

left justify in out

Mužstvo účinkuje v tzv. Conference National, kde mu v konkurencii 24 tímov patrí 21. miesto s 33 bodmi. "Peter potrebuje chytať a súčasná forma nášho brankára Owaina Fona Williamsa nedáva záruku, že by sa dostal medzi žrde," citoval klubový web tranmererovers.co.uk slová trénera Mickyho Adamsa na adresu 35-ročného rodáka z Bratislavy (nar. 9. decembra 1979). "Neprítomnosť Brezovana dá zároveň možnosť našim mladým gólmanom načerpať viac skúseností v prvom tíme," doplnil Adams. Po septembrovom príchode z Portsmouthu do Tranmere, kde v tíme League Two podpísal zmluvu na jeden rok, odchytal Brezovan za Rovers len sedem stretnutí.

 

Z príchodu skúseného slovenského brankára však prejavili veľkú radosť v Southporte. "Nesmierne ma teší, že posilnil náš tím. Peter spĺňa všetky atribúty, ktoré potrebujeme. Je to kvalitný futbalista, určite mužstvu pomôže výrazným spôsobom," skonštatoval na oficiálnej internetovej stránke klubu kormidelník Southport FC Paul Carden.

 

Peter Brezovan v minulosti pôsobil aj v Slovane Břeclav, 1. HFK Olomouc, Interi Bratislava, Swindone Town i mužstve Brighton & Hove Albion.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies