Brémsky hlásateľ s Fukušimou prestrelil

NETKY.SK • 4 November 2013, 15:41 • 2 min
Brémsky hlásateľ s Fukušimou prestrelil

BRÉMY - Hlásateľ na štadióne futbalového Werderu Brémy sa nechal v nedeľňajšom bundesligovom zápase s Hannoverom uniesť, vyrovnávajúci gól hosťujúceho Hirokiho Sakaia na priebežných 2:2 prirovnal k havárii jadrovej elektrárne vo Fukušime.

slovakia

left justify in out

"V tej strele bol kus Fukušimy," zahlásil Christian Stoll. Až neskôr si uvedomil, že prestrelil, keď siahol po reálii, ktorá je predmetom obáv v Japonsku aj v celosvetovom kontexte. "Bolo to hlúpe, ospravedlňujem sa. Chcel som nájsť spôsob, ako opísať tú bleskovú strelu, vyjadrenie mi ušlo z úst," sypal si popol na hlavu. "Delovka" 23-ročného obrancu nepomohla Hannoveru k bodom, v 86. minúte strhol vedenie na stranu Brém Santiago García.

Japonská jadrová elektráreň vo Fukušime je v havarijnom stave od marca 2011, keď ju poškodilo zemetrasenie a následná vlna cunami.

Vyrovnávajúci gól Hirokiho Sakaia:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies