Brazílčan Renato Augusto varuje pred Messim: Nemôžeme mu nechať priestor

NETKY.SK • 8 November 2016, 17:04 • 2 min
Brazílčan Renato Augusto varuje pred Messim: Nemôžeme mu nechať priestor

BELO HORIZONTE - Argentínska futbalová reprezentácia sa v tohtotýždňovom šlágri proti domácej Brazílii (hrá sa 11. 11.) v rámci juhoamerickej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska bude môcť spoľahnúť na štadióne v Belo Horizonte na služby hviezdneho Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z Rosaria chýbal "Albicelestes" pre zranenie ľavého kolena v spomenutej eliminácii v troch predchádzajúcich vystúpeniach - doma proti Paraguaju (prehra 0:1), na pôde Peru a Venezuely (zhodne remízy 2:2).

 

"Nemôžeme Lionelovi dovoliť tvoriť hru a nechať mu priestor na rozohrávku. Je nemožné zabrániť lopte, aby prenikla k Messimu. Vždy sa k nej nejakým spôsobom dostane. Dôležité bude, aby to nebolo v pre nás nepríjemnej a nebezpečnej zóne," skonštatoval stredopoliar brazílskej reprezentácie Renato Augusto na margo ofenzívneho stredopoliara či útočníka FC Barcelona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies