Minister práce Krajniak nasleduje Krajčího, skončil v domácej karanténe

NETKY.SK • 7 September 2020, 21:20 • 2 min
Minister práce Krajniak nasleduje Krajčího, skončil v domácej karanténe

BRATISLAVA - Po ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčím (OĽANO) sa dostal do karantény aj minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina).

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo sa šéf rezortu zdravotníctva Krajčí stretol s osobou pozitívnou na nový koronavírus. V prípade Krajniaka ide o preventívnu samoizoláciu do času, kým sa toto podozrenie nevylúči. 

 

U jedného so zamestnancov ministerstva práce sa totiž objavili príznaky ochorenia. V preventívnej izolácii sa dnes ocitol aj hlavný hygienik Ján Mikas. Informovali o tom Hospodárske noviny. 

 

Aj napriek karanténe dvoch ministrov by mala v stredu (9. septembra) zasadať aj vláda. Potvrdila to v pondelok ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí), podľa ktorej zatiaľ nie sú informácie o obmedzení nadchádzajúceho rokovania.

 

Mohlo by vás zaujímať: Minister Krajčí je v karanténe, dostal sa do kontaktu s pozitívne testovaným

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies