Brazílčania sľubujú bezpečné MS 2014 aj po rukojemníckej dráme

NETKY.SK • 24 August 2010, 12:34 • 2 min
Brazílčania sľubujú bezpečné MS 2014 aj po rukojemníckej dráme

Brazílčania sľubujú bezpečné MS 2014 aj po rukojemníckej dráme

slovakia

left justify in out

Brazílski organizátori futbalových MS 2014 uisťujú svet o bezpečnosti aj po rukojemníckej dráme v jednom z luxusných hotelov Ria de Janeira. Organizátori sľubujú potrebné opatrenia.
      "Môžeme uistiť celý športový svet, že hostiteľské mesto Rio de Janiero prijme počas MS potrebné opatrenia," uviedla Brazílska futbalová konfederácia (CBF). Počas víkendu ozbrojený gang lupičov vbehol počas prenasledovania policajtmi do hotela Intercontinental a zobral viac ako 30 rukojemníkov, medzi nimi aj hostí. Po niekoľkohodinovom vyjednávaní však rukojemníkov prepustili.
      Bezpečnosť patrí k najväčším otázkam futbalového šampionátu a neskorších olympijských hier v Rio de Janiero. Podobne to bolo aj počas nedávnych MS v Juhoafrickej republike, šampionát však prebehol bez vážnejších incidentov.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies