FOTO + VIDEO Bratislavský hrad sa v sobotu zahalil do ružovej farby

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 10:10 • 2 min
FOTO + VIDEO Bratislavský hrad sa v sobotu zahalil do ružovej farby

BRATISLAVA- Deviaty ročník Avon Pochodu proti rakovine prsníka sa prvý krát konal na Bratislavskom hrade. Aj napriek nepriaznivému počasiu tisíce pochodujúcich prišli podporiť boj za zdravé prsia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vďaka predaju Tričiek proti rakovine prsníka 2017 sa podarilo tento raz vyzbierať 22 942 eur. Peniaze poputujú na konto verejnej zbierky Avon Pochod 2017, realizovanej občianskym združením Amazonky.

 

Tradičný už 9. ročník Avon Pochodu priniesol so sebou skvelú atmosféru, bohatý celodenný program a pozitívnu energiu. Svojou účasťou podujatie podporili nielen odvážne bojovníčky, ktoré majú osobnú skúsenosť s rakovinou prsníka, ale aj tváre projektu ako Jana Kirschner, Ada Straková, Alena Heribanová, Hana Rapantová, Nora Beňačková, Karin Habšudová, Roman Juraško, Kvetka Horváthová, Henrieta Mičkovicová a Soňa Skoncová. Spolu s nimi si oblieklo ružové tričko množstvo pochodujúcich, ktorí tak preukázali nielen odhodlanie bojovať, ale zároveň prispeli na aktivity spojené s touto problematikou.

 

Prečo sa rozhodli tváre projektu podporiť toto podujatie uvidíte vo videu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies