Režisér Christopher Nolan odhalil, že 'Oppenheimer' bude jeho zatiaľ najdlhším filmom

NETKY.SK • 22 Máj 2023, 17:45 • 2 min
Režisér Christopher Nolan odhalil, že 'Oppenheimer' bude jeho zatiaľ najdlhším filmom

Režisér Christopher Nolan, ktorý je známy najmä vďaka snímkom The Inception (2010) či Insterstellar (2014) v nedávnom rozhovore prezradil, že jeho pripravovaný film 'Oppenheimer' bude jeho najdlhším filmom.

slovakia

left justify in out

Slávny filmár Christopher Nolan v novom rozhovore pre Total Film sľubuje epické natáčanie pre jeho očakávaný film 'Oppenheimer'. Filmový tvorca, ktorý nie je nováčikom v poli náročných a zložitých filmoch, potvrdil, že  'Oppenheimer' je ten najdlhší, aký doteraz natočil.

 

Biografia s názvom 'Oppenheimer' je naplánovaná na oveľa dlhší čas než sa pôvodne očakávalo. Nolan síce neprezradil presný čas, no očakáva sa, že to bude viac ako dve hodiny a 49 minút. Ako Nolan povedal pre Total Film: „Je to o niečo dlhšie ako najdlhšie, čo sme kedy urobili. Natiahne sa to možno na 3 hodiny." V tejto historickej dráme o J. Robertovi Oppenheimerovi, známom americkom teoretickom fyzikovi, ktorý bol považovaný za otca atómovej bomby, hviezdí írsky herec Cillian Murphy. Keď sa ho opýtali na hlavnú postavu, Nolan povedal, že ho jednoducho „priťahujú zaujímaví protagonisti – protagonisti, ktorí majú takú charakteristickú nejednoznačnosť." Dodal: „Myslím na akúkoľvek postavu, s ktorou som mal dočinenia, Oppenheimer je zďaleka najnejednoznačnejší a najviac paradoxný. Čo, vzhľadom na to, že som natočil tri Batmanove filmy, hovorí dosť veľa.

 

img

plagát filmu Oppenheimer

 

Po boku Cilliana Murphyho si zahrajú Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Rami Malek, Florence Pugh, Alden Ehrenreich, Jack Quaid, Matthew Modine a ďalší. Emily Bluntová, ktorá si zahrá Oppenheimerovu manželku Katherine, nedávno uviedla, že: „Scenár bol taký emotívny a číta sa ako triler. Ako keby sa to menilo z biografie na triller v štýle princípu trójskeho koňa. Je to tak dychberúce a pohltivé, úplne od začiatku do konca. Bola som úplne unesený príbehom a životom tohto muža a ešte, hádam, z tej traumy takéhoto 'mozgu'."

 

img

Emily Bluntová, Cillian Murphy a Matt Damon z filmu Oppenheimer.

 

Premiéra Nolanovho filmu 'Oppenheimer' je naplánovaná na 21. júla. Trailer k filmu, ktorý vyšiel nedávno, si môžete pozrieť nižšie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies