Chára prekonal Haláka, no na výhru proti bývalému klubu to nestačilo

NETKY.SK • 2 Február 2021, 08:13 • 2 min
Chára prekonal Haláka, no na výhru proti bývalému klubu to nestačilo

BOSTON - Zdeno Chára skóroval proti bývalému klubu, ale Boston vyhral na ľade Washingtonu 5:3

slovakia

left justify in out

Hostia sa domácim revanšovali za prehru 3:4 po predĺžení, ktorú utržili v sobotu. V konfrontácii troch slovenských hokejistov v hôavnom meste na konci tešil brankár Jaroslav Halák. Slovenský reprezentant v službách Bostonu síce do 10. min druhej tretiny trikrát inkasoval, ale odvtedy už ani raz a jeho spoluhráči otočili z 0:3 na 5:3. 35-ročný gólman k víťazstvu jeho klubu prispel 23 zákrokmi s úspešnosťou 88,5%.

 

"Big Z" otvoril skóre v 14. min, pravý betón Haláka pri jeho strele spred modrej čiary prišiel neskoro. Počas zápasu absolvoval vyše 20 minút na ľade mal spolu tri strelecké pokusy a dve strely súpera zablokoval. Útočník Richard Pánik v druhom útoku Capitals odohral 15:46 min,s jednou strelou, jedným bodyčekom, dvoma blokmi a dvoma mínusovými bodmi.

 



Veľký podiel na obrate Bruins má český útočník David Pastrňák, ktorý strelil prvé dva góly v sezóne. Práve 24-ročný kanonier znížil z 0:3 na 2:3 a obrat dovŕšili jeho spoluhráči Craig Smith, Brandon Carlo a Brad Marchand, ktorí strelili tri góly v rozpätí 5:27 min v tretej tretine. Ten posledný minútu a pol pred koncom do prázdnej bránky. "Sme radi, že ho máme späť v zostave. Pastrňák je neustála hrozba, keď je na ľade. Vyzerá, že je ešte silnejší na puku a fyzicky je čoraz zrelší. Je fajn mať naspäť túto zbraň v našom útočnom mixe," radoval sa tréner Bostonu Bruce Cassidy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies