Bratislava sa vo svete bude prezentovať novými zimnými reklamnými spotmi

NETKY.SK • 22 December 2015, 13:39 • 2 min
Bratislava sa vo svete bude prezentovať novými zimnými reklamnými spotmi

BRATISLAVA – Bratislavu ako turistickú destináciu bude propagovať séria zimných reklamných spotov.

slovakia

left justify in out

Na podporu turizmu v Bratislave ju vytvorila Bratislavská organizácia cestovného ruchu (Bratislava tourist board - BTB).

 

Predsedníčka predstavenstva BTB Alžbeta Melicharová pripomenula, že tri zimné spoty nadväzujú na letnú kampaň LIKE A KING AND QUEEN a majú pritiahnuť návštevníkov do nášho hlavného mesta aj počas zimného obdobia.

 

"Spoty prezentujú atraktívne miesta, podujatia a možnosti, akými možno v Bratislave prežiť príjemný pobyt počas zimy, či už cez tradičné oslavy sviatkov, šport až po fašiangy spojené s plesovou sezónou," informovala Melicharová. Hlavná myšlienka kampane vychádza zo schválenej dlhodobej stratégie prezentácie Bratislavy ako "Korunovačného mesta na Dunaji" a zachováva tak jednotnú komunikačnú líniu.

 

Od zimnej reklamnej kampane si BTB sľubuje pozitívny efekt, ako tomu bolo pri prezentácii letnej kampane. Tou BTB predstavila slovenskú metropolu v Českej republike, Maďarsku, Rakúsku a Nemecku a na jeseň aj v talianskom Miláne počas svetovej výstavy EXPO 2015. "O pozitívnom dosahu prezentácie mesta takouto formou hovorí aj návštevnosť. V mesiaci jún sme zaznamenali nárast počtu návštevníkov Bratislavy takmer o 22 percent a rovnako stúpol aj počet prenocovaní, pričom najväčší nárast sme zaznamenali práve pri návštevách zo spomínaných krajín," uviedla Melicharová.

 

"Spoty sú už dnes sprístupnené na internete, cielene sa, samozrejme, zameriavame na používateľov internetu v zahraničí," informoval PR manažér BTB Maroš Plitko.

 

Natáčanie spotov trvalo šesť dní, účinkovalo v nich 26 ľudí. Zábery vznikali na rôznych miestach, v interiéroch i exteriéroch Bratislavy, napríklad na Slavíne, na sedačkovej lanovke na Železnej studienke, ale aj v Zrkadlovej sále Primaciálneho paláca či v kaviarni na Moste SNP. Súčasťou prezentácie je aj upozornenie na Majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní na konci januára.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies