Brankár Polaček má namierené do Dunajskej Stredy

NETKY.SK • 8 Január 2015, 13:34 • 2 min
Brankár Polaček má namierené do Dunajskej Stredy

BRATISLAVA - Slovenský futbalista a hráč ŠK Slovan Bratislava Martin Polaček s najväčšou pravdepodobnosťou zmení dres.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný brankár (nar. 2. apríla 1990), ktorý v "belasom" drese nedostal veľa priestoru, by si mohol od jari obliecť dres ďalšieho klubu najvyššej súťaže FC DAC 1904 Dunajská Streda. V tíme zo Žitného ostrova sa objaví aj na prvom tréningu v zimnej príprave, informuje o tom portál fortunaliga.sk.

 

Takmer dvojmetrový brankár už pred dvoma rokmi pôsobil v Dunajskej Strede. Tímu DAC 1904 pomohol dostať sa do najvyššej slovenskej súťaže, urobil si tam dobré meno. Potom prestúpil do bratislavského klubu, kde sa so spoluhráčmi tešil aj zo zisku majstrovského titulu. V Dunajskej Strede však figuroval Polaček na zozname futbalistov, ktorých by radi opätovne privítali v kádri. "V kontakte s DAC som bol neustále, odkedy som tam pôsobil. Vždy mi ponúkali, aby som prišiel chytať a teraz sa to približuje aj realite. V stredu sa mám hlásiť na prvom tréningu, rokovania sú na veľmi dobrej ceste," uviedol na webe fortunaliga.sk Martin Polaček. 

 

Na jeseň sa v Dunajskej Strede medzi žrďami predstavili Pavol Penksa, ostatných päť stretnutí odchytal Andrej Pernecký. Obaja spomenutí by sa mali objaviť aj na úvodnom zimnom zraze. "Rozprával som sa už s vedením aj trénerom Dunajskej Stredy. Oboch gólmanov poznám osobne a verím, že utvoríme dobrú partiu, budeme si navzájom pomáhať a zdravo si konkurovať," zaželal si Polaček. 

 

Odchovanec Tatrana Prešov, ktorý chytal aj za Brno, Spišskú Novú Ves a Moldavu nad Bodvou, prišiel do Slovana Bratislava počas zimnej prestávky v sezóne 2012/2013, ale jarnú časť ešte strávil na hosťovaní v Dunajskej Strede. Za "belasých" si pri jednotke Dušanovi Pernišovi pripísal iba niekoľko štartov, na jeseň dostal príležitosť prakticky len v Slovnaft Cupe. V médiách rezonovali informácie, že do Slovana má namierené brankár MŠK Žilina Martin Krnáč, ktorému sa pod Dubňom v posledný decembrový deň minulého roka skončila zmluva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies