Boxer Broner si za pohŕdanie súdom posedí vo väzení

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 19:11 • 2 min
Boxer Broner si za pohŕdanie súdom posedí vo väzení

CINCINNATI - Americký profesionálny boxer Adrien Broner si odsedí tridsať dní za mrežami za pohŕdanie súdom v Cincinnati. Na pojednávanie meškal tri hodiny a nedostavil sa v ideálnej forme, čo si všimol aj sudca.

slovakia

left justify in out

"Nevyzeráte dobre, zdá sa, že ste v stave po opitosti," citoval sudcu Roberta Ruehlmana web Cincinnati Enquirer. "Celé ráno mi bolo zle, keď som sa dal dokopy, zavolal som právnemu zástupcovi. Niekto mi včera musel niečo nasypať do nápoja, vôbec nepijem alkohol," odpovedal bývalý majster sveta štyroch hmotnostných kategórií s príznačnou prezývkou "The Problem", ktorý sa zodpovedá zo závažnejších obvinení - prepadnutia a ozbrojenej lúpeže.

 

Dvadsaťšesťročný Broner mal so strelnou zbraňou v ruke udrieť muža a vziať mu 12.000 amerických dolárov. Ruehlman mu povedal, že ak by prišiel načas, zvážil by jeho oslobodenie. "Nepoužil dobrú výhovorku, vyzerá, že je opitý alebo má opicu," uviedol sudca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies