Bostonská rodina si z kalamity nič nerobí, postavila si štvorizbové iglu

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 08:08 • 2 min
Bostonská rodina si z kalamity nič nerobí, postavila si štvorizbové iglu

BOSTON - Bostonský región zažíva druhú najsilnejšiu snehovú sezónu v dejinách vedenia záznamov. Ulice zjednotila do súvislej bielej masy miestami až 2,7 metra vysoká vrstva snehu, pričom husté sneženie spôsobilo dopravný chaos a rušenie tisícok letov, napísala dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zima mimoriadne bohatá na sneh nespôsobovala Američanom iba komplikácie, bola tiež inšpiratívna. Rodina z Roslindale na východnom pobreží si postavila iglu so štyrmi miestnosťami, oknami a stenami siahajúcimi do výšky 1,8 metra.

 

"Už nikdy viac nezažijeme, aby nasnežilo tak veľa snehu," uviedol McGaff, ktorý má odborné skúsenosti z oblasti strojárstva. "To je ako byť zase dieťaťom!" Interiér snehového domu si rodina vyzdobila vianočnými žiarovkami a vankúšmi. Do iglu sa podľa denníka The Boston Globe zmestí viac ako desať ľudí.

 

Podľa predpovede počasia pre bostonský región by sa teploty v nasledujúcom týždni mali vyšplhať nad bod mrazu a hrozí tak, že sa iglu roztopí, dodala DPA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies