Oktagon 30: Zranenie Vémolu je vážne, zápas s Krištofičom sa ruší

NETKY.SK • 5 November 2021, 09:44 • 2 min
Oktagon 30: Zranenie Vémolu je vážne, zápas s Krištofičom sa ruší

PRAHA – Podujatie Oktagon 30 bude mať nový hlavný ťahák. Český bojovník Karlos Vémola na tom nie je zdravotne dobre a musel odstúpiť z očakávaného duelu so Samuelom Krištofičom.

slovakia

left justify in out

Slovenský zápasník len pred pár dňami prijal podmienku súpera, že víťaz zápasu získa výplatu oboch účastníkov. Zdalo sa, že súboju nič nestojí v ceste. „Video od Piráta ma prekvapilo o to viac, že som behal po doktoroch a riešil som svoje zdravotné problémy. V nedeľu som kontaktoval Oktagon, že mám výsledky magnetickej rezonancie a ide o veľmi zlé správy týkajúce sa mojej ruky. Dva dni od momentu, keď som to prezradil Oktagonu, sa na internete objavilo silácke video od Piráta, že víťaz berie všetko. Možno to bola len náhoda, ale možno sa zlé správy dostali až na Slovensko,“ vyjadril sa Terminátor.

 

 

Je veľmi zaujímavé, že celé týždne mlčal a nepovedal vôbec nič. Potom nahrá video, že sa správam ako deb*l pred dvomi národmi. Myslím, že tieto dva národy dokážu rýchlo počítať, keď uvidia dátum nedeľnej rezonancie. Je divné, že o dva dni neskôr, teda v utorok, vyšlo toto video.“

 

„Výsledky sú zlé, nehojí sa to a odumiera. To neznamená, že to nebude skvelý galavečer a Oktagon nenájde skvelú náhradu. Dostal som ortézu a následne sa rozhodne, ako to bude ďalej s mojou kariérou. Chcel by som, aby bol môj prvý zápas po návrate s Pirátom, ak si teda bude pamätať dohodu o tom, že víťaz berie všetko.“

 

 

Súboj Krištofiča s Vémolom mal byť vrcholom veľkolepého galavečera v pražskej O2 arene, ktorý sa uskutoční 30. decembra. Súboj o titul v strednej váhe sa niesol v duchu štipľavých vyjadrení z oboch strán. Terminátor niekoľko týždňov označoval slovenského bojovníka za falošného šampióna a nepáčilo sa mu, že by mal v domácom prostredí nastúpiť do klietky ako prvý v poradí.

 

 

Krištofič je dočasným šampiónom strednej váhy. Titul, ktorý Vémola stratil kvôli prekročeniu váhového limitu, si slovenský zápasník vybojoval v súboji s Poliakom Marcinom Naruszczkom. Na decembrovom turnaji ho bude s najväčšou pravdepodobnosťou obhajovať proti novému súperovi.

 

„Mrzí nás to, ale zdravie je na prvom mieste. Robili sme všetko pre to, aby bol Karlos Vémola v poriadku. Radšej nech vynechá jeden zápas a predvedie desať ďalších. Prajeme mu čo najrýchlejšie uzdravenie. Už čoskoro predstavíme náhradu,“ vyjadrili sa promotéri Oktagonu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies