Peptidové preparáty riešia širokú škálu ochorení

NETKY.SK • 8 Október 2022, 10:17 • 2 min
Peptidové preparáty riešia širokú škálu ochorení

BRATISLAVA - Biologická liečba v súčasnosti predstavuje veľmi rýchlo rozvíjajúcu sa oblasť modernej medicíny. Firma Reconvel ju formou výzvy sprístupňuje aj pre deti.

slovakia

left justify in out

Bioaktívne peptidové ultrafiltráty Reconvel® (BPUR®) sú čisté bunkové extrakty zložené z peptidov a ďalších organických a anorganických súčastí získaných z buniek živočíšneho alebo rastlinného pôvodu s veľmi nízkou molekulovou hmotnosťou do 5 kilodaltonov a veľkosťou 1-2 nanometre.

Bioaktivita preparátov hovorí o vlastnosti vyvolať biologický účinok - zlepšiť fyziologické funkcie v organizme pomocou bunkovej obnovy. Tento základ umožňuje riešiť širokú škálu ochorení a poškodení v organizme.

 

(BPUR®) sa používajú najmä v prípadoch, kedy liečba chemickými liekmi neexistuje alebo je nedostačujúca. Po aplikácii biologických preparátov dokáže imunitný systém pomerne veľmi rýchlo identifikovať molekulu a iniciovať imunitnú odpoveď. Naše bioaktívne preparáty taktiež dokážu presnejšie kopírovať prirodzené procesy prebiehajúce v našom tele, prípadne do týchto procesov zasahovať.

V portfóliu sa aktuálne nachádza 21 druhov perorálne užívaných bioaktívnych preparátov s koncentráciou 500 až 4500 µg/ml a 11 druhov funkčnej kozmetiky, ktorá má nie len kozmetický, ale hlavne aj terapeutický prínos pre človeka.

 

Zameranie. 

 

Neurologické poruchy - demencia, epilepsia, Tourettov syndróm, Parkinsonova choroba a iné
Poškodenia mozgu a CNS - Alzheimerova choroba, Downov syndróm, DMO a iné
Poškodenia pohybového aparátu - úrazové a neúrazové
Poruchy imunitného systému, autoimunitné choroby, COVID-19, post-covidový syndróm
Poškodenia organizmu starnutím


Prevencia


Regenerácia a výkon profesionálnych športovcov
Medicínska kozmetika - Anti-Aging, exémy, akné, stimulácia rastu vlasov a iné

Hlavnou funkciou (BPUR®) preparátov je:

urýchlenie procesu bunkovej regenerácie
apoptóza nepotrebných alebo nežiadúcich či poškodených buniek
proliferácia - tvorba nových buniek alebo obnovovanie niektorých tkanív (napr. obnova pokožky, obnova črevnej sliznice)
aktivácia telesných rezerv a adaptačných mechanizmov na boj proti ochoreniam a zápalom vrátane prevencie
regenerácia poškodených orgánov
spomalenie rýchlosti starnutia viac v štúdii

Efektivita preparátov spočíva vo vpravovaní a dopĺňaní biologických stavebných blokov na molekulárnej úrovni priamo do buniek organizmu. Ich výhodou je, že preparáty obsahujú samotné častice a stavebné časti zdravých buniek.

 

Molekulová hmotnosť organických a anorganických zložiek vo výživovom doplnku je štandardizovaná do molekulovej hmotnosti do 5 kDa, čiže veľkosti 1–2 nm. Rozmery voľných peptidov, alebo peptidov odseparovaných od väčších reťazcov aminokyselín umožňujú jednoduchú penetráciu cez bunkové póry, čím je zabezpečené jeho pôsobenie vo vnútri bunky. Okrem toho, základné elektromagnetické prvky obsiahnuté vo fetálnych orgánoch a tkanivách sú tiež životne dôležité pri dodávaní bunkových informácií do riadiaceho mechanizmu jednotlivých buniek a ich vzájomných vzťahov s rôznymi inými bunkami, tkanivami a orgánmi. 

 

Deti

 

ZAPOJTE SA DO 60-DŇOVÉHO ŠTARTOVACIEHO PROGRAMU

 

V spolupráci s naším občianskym združením sme sa rozhodli pomôcť deťom s neurologickými ochoreniami. Bioaktívne peptidové ultrafiltráty Reconvel® (BPUR®) dosahujú vynikajúce výsledky u pacientov s detskou mozgovou obrnou, epilepsiou a pridruženými chorobami

Produkty NS-Revital a Life-Force od značky Reconvel, ktoré sú určené na neurologické ochorenia, sú biologické, orgánovo-špecifické ultrafiltráty z mozgu, miechy a týmusu mladých zvierat. Ich hlavnou zložkou sú bioaktívne peptidy. Tieto najmenšie stavebné molekuly organizmu, ktoré sú identické u všetkých stavovcov, majú pozitívny vplyv na nápravu vývinových nedostatkov a poškodení mozgu a nervového systému. Podstatou priaznivého pôsobenia je rekonštrukcia proteínových reťazcov v bunkách. Ich pravidelné a dlhodobé používanie napomáha k uvoľňovaniu spaziem a k zmierňovaniu paréz končatín. Pacienti napredujú oveľa rýchlejšie v mentálnom vývine, vnímaní, reči, interakcii, v koordinácii pohybov a v zlepšovaní jemnej motoriky.

 

Viac informácii nájdete na stránke www.reconvel.sk

 

Súťažte spolu s Netkami o atraktívne ceny: krém s peptidmi v hodnote 269 euro na FB stránke Netiek a o hodnotné darčekové predmety pre IG Netiek 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona