Bode Miller sa chce vrátiť 17. januára vo Wengene

NETKY.SK • 18 December 2014, 21:31 • 2 min
Bode Miller sa chce vrátiť 17. januára vo Wengene

VAL GARDENA - Americký zjazdár Bode Miller už začal po novembrovej operácii platničky s lyžiarskou prípravou, stále je optimistom ohľadom januárového termínu návratu do diania.

slovakia

left justify in out

Šéftréner reprezentácie mužov USA Sasha Rearick pre AP povedal, že 6-násobný olympijský medailista Miller tento týždeň už bol na svahu v Park City v Utahu a predbežne smeruje k zjazdu Svetového pohára, ktorý sa uskutoční 17. januára vo švajčiarskom Wengene. "Taký je náš zámer," skonštatoval kouč a dodal, že problémom by nebol ani prípadný comeback až o týždeň neskôr v rakúskom Kitzbüheli. V takom prípade by to pre Millera bolo jediné podujatie pred februárovými MS v Beaver Creeku v Colorade. 

 

Tridsaťsedemročný veterán Miller pre zdravotné problémy vynechal úvod SP, chrbát ho trápil od pádu v marcovom finále bojov o krištáľové glóbusy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies