Boban kritizuje Balotelliho: Za mojej éry by iba nosil tašky

NETKY.SK • 26 November 2013, 11:29 • 2 min
Boban kritizuje Balotelliho: Za mojej éry by iba nosil tašky

MILÁNO - Bývalej chorvátskej futbalovej hviezde Zvonimirovi Bobanovi sa nepáčia výkony talianskeho útočníka Maria Balotelliho v drese AC Miláno. Chorvát hral za "červeno-čiernych" v rokoch 1992 až 2001, s klubom vyhral Ligu majstrov 1994 a štyrikrát s ním získal ligový titul.

slovakia

left justify in out

"Za mojich čias v Miláne by Balotelli mohol nosiť tašky Marcovi van Bastenovi, Georgeovi Weahovi či Andrijovi Ševčenkovi. Nezaslúži si hrať za tento klub. Mal by sedieť na lavičke. Vždy bude menší ako AC Miláno," uviedol Boban pre Sky Sport Italia.

Miláno nevyhralo už päť zápasov Serie A po sebe, naposledy remizovalo 1:1 s Janovom a Balotelli nepremenil v stretnutí pokutový kop. V tabuľke klesol osemnásťnásobný majster Talianska na 13. miesto, z trinástich zápasov si vybojoval len štrnásť bodov. 

Balotelli sa dostáva na stránky novín aj svojimi výstrelkami, dva dni po sebe meškal na tréning. "Mal by dostať facku od ľudí ako Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandro Costacurta či Franco Baresi za to, že nechodí načas. Jeho apatický postoj poukazuje, že nerozumie, koho dres nosí na sebe. Mal by sa učiť od Kaká, chlapca, ktorý vyhral Ligu majstrov, majstrovstvá sveta či Zlatú loptu. On je rozhodne bohatší na skúsenosti ako Balotelli, ale neustále behá a teší sa z hry ako malý chlapec," pokračoval Boban. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies