Akú máte klimatizáciu? Pozor, na tejto hrozí skrat, upozorňuje výrobca

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 7:46 • 2 min
Akú máte klimatizáciu? Pozor, na tejto hrozí skrat, upozorňuje výrobca

BRATISLAVA - Výrobca mobilnej klimatizácie značky Sencor zvoláva na opravu, v prípade dvoch modelov totiž hrozí skrat!

slovakia

left justify in out

Ak ste si na leto zaobstarali mobilnú klimatizáciu, mali by ste zbystriť pozornosť. Spoločnosť Sencor upozorňuje, že dva z jej modelov sú nebezpečné a zvoláva na opravu. Ide konkrétne o typy Sencor SAC MT1221CH a SAC MT1222CH. V oboch prípadoch môže dôjsť k závažnému poškodeniu vnútornej elektroinštalácie, preto výrobcovia vyzývajú, aby ich zákazníci okamžite prestali používať!

 

img

 

Distribútor žiada, aby ich majitelia kontaktovali centrálu spoločnosti FAST PLUS. Tá sa postará o ich kontrolu i prípadnú opravu. Pokiaľ si to ale zákazník praje, môže klimatizáciu vrátiť na predajňu, kde ho kupovali, pričom personál im vráti celú kúpnu sumu.

 

"Pri niektorých modeloch bolo servisne zistené, že kabeláž elektroinštalácie je zle uchytená," vysvetlil pracovník kontaktného centra firmy. Z tohto dôvodu môže klimatizácia skratovať, čo výrobok nenávratne zničí.

 

img

 

Do 1. júla firma dostala dve hlásenia o týchto problémoch. "Po obdržaní týchto hlásení sme začali šetrenie, ktoré viedlo k identifikácii problému u spomínaných modelov mobilných klimatizácií Sencor a následnému zastaveniu predaja tohto produktu a jeho stiahnutiu z trhu," uviedol servisný manažér spoločnosti Ladislav Orlovský.

 

img

 

K chybe došlo napriek tomu, že oba spomínané modely prešli riadnymi testami. Distribútor sa preto spotrebiteľom za nepríjemnosti ospravedlňuje.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona