Bitka v bare: Srb skončil s kovovou tyčou v mozgu, akoby zázrakom prežil!

NETKY.SK • 27 August 2013, 10:35 • 2 min
Bitka v bare: Srb skončil s kovovou tyčou v mozgu, akoby zázrakom prežil!

BELEHRAD – Srbi sú horkokrvní a veľmi radi svoje problémy riešia päsťami. Bitka v jednom zo srbských barov sa však takmer skončila tragicky pre jedného zo zúčastnených!

slovakia

left justify in out

Srb v stredných rokoch skončil v nemocnici po tom, čo mu v hlave skončila zapichnutá kovová noha zo stoličky. Predmet mal zapichnutý až 11 centimetrov v mozgu! Keď si však myslíte, že tento muž zraneniam podľahol, tak sa mýlite...

Doktori si lámu hlavu, ako mohol takto fatálne zranenie prežiť. „Sú prípady, kedy sa aj tí najskúsenejší doktori čudujú, ako to pacient vôbec mohol prežiť,“ povedal doktor Pavel Rudenko, ktorý muža operoval. „Vybrali sme mu z hlavy kovový predmet a celá operácia prebehla bez komplikácií,“ dodal Rudenko.

Podľa neho muž netrpí žiadnymi poruchami a zranenie nebude mať trvalé následky. Leží v stabilizovanom stave na jednotke intenzívnej starostlivosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies