Besiktas chce získať Škrtela: Ponúka šesť miliónov libier

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 11:20 • 2 min
Besiktas chce získať Škrtela: Ponúka šesť miliónov libier

LIVERPOOL - Úradujúci turecký futbalový šampión Besiktas Istanbul sa v letnom prestupovom období pokúsi získať kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela z anglického FC Liverpool. Informoval o tom portál Liverpool Offside s odvolaním sa na agentúru Press Association.

slovakia

left justify in out

Besiktas, v ktorom v minulosti zanechal slovenskú stopu Filip Hološko, je za služby Škrtela ochotný zaplatiť šesť miliónov libier. "S Martinom som sa rozprával aj o inom klube, riešime jeho budúcnosť. Besiktas je len jeden zo záujemcov, zďaleka nie sme v pokročilom štádiu rokovaní. Liverpool opustí na 90 percent, ale zatiaľ nič nie je uzavreté," povedal Škrtelov agent Karol Csontó pre TV Markíza.

 

Tridsaťjedenročného stredného obrancu nepreferuje tréner Liverpoolčanov Jürgen Klopp, ktorý od svojho príchodu viac dôveroval Dejanovi Lovrenovi, Kolovi Touremu či niekedy aj tradičnému defenzívnemu stredopoliarovi Lucasovi Leivovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies