Benson Henderson podpísal s Bellator FC a bude zápasiť hneď o titul

NETKY.SK • 5 Február 2016, 15:56 • 2 min
Benson Henderson podpísal s Bellator FC a bude zápasiť hneď o titul

LOS ANGELES - Je to oficiálne, bývalý držiteľ titulu v ľahkej váhy v UFC Benson Henderson podpísal s konkurenčnou organizáciou Bellator FC. Henderson sa k tomu vyjadril na svojej vlastnej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

"Chcel by som oznámiť oficiálne, že som sa stal zápasníkom Bellatoru. Som veľmi vzrušený. Je to začiatok niečoho nového v mojom živote. Mohol by som to približne opísať tak ako keď človek mení zamestnanie. Ako keď zanecháva svoje staré zamestnanie kde predtým robil veľa rokov a teraz sa chce vyskúšať na novom mieste"

 

Henderson poďakoval svojím bývalým šéfom Whiteovi aj Lorenzovi Fertitovi. Písal, že je im vďačný za to, že si mohol splniť jeden z najväčších životných snov. O špecifikácií zmluvy nehovoril nič. Henderson zápasil naposledy v novembri na UFC Fight Night 79-Henderson vs Masvidal. Zápas vyhral na body. Jeho skóre je 23 vyhratých a 5 prehratých zápasov.

 

V Bellatore dostane šancu hneď zápasiť o titul proti Andreyovi Koreshkovovi. Zápas sa uskutoční 22. apríla v Mohagen Sun Aréne v Connecticute. Koreshkov je Ruský zápasník s 18 výhrami a iba jednou prehrou. Momentálne ťahá šnúru piatich víťazných zápasov. Zaujímavosťou zápasu bude, že Henderson zápasil ľahkú váhu a tento zápas bude o váhu vyššie vo welterovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies