Bellerín: Čech je najlepším brankárom Premier League

NETKY.SK • 18 Január 2016, 13:02 • 2 min
Bellerín: Čech je najlepším brankárom Premier League

LONDÝN - Petr Čech je najlepším brankárom v anglickej Premier League, tvrdí jeho spoluhráč z futbalového Arsenalu Londýn Héctor Bellerín.

slovakia

left justify in out

Český reprezentant prišiel na Emirates Stadium pred začiatkom tejto sezóny od mestského konkurenta Chelsea za 10 miliónov libier, v nedeľňajšom ligovom dueli na ihrisku Stoke (0:0) bol opäť oporou mužstva. Tridsaťtriročného plzenského rodáka pochválil aj tréner Arséne Wenger, jeho výkon označil za vynikajúci. "Keď stojí v bráne, cítime sa veľmi sebavedomo. Ukázal niekoľko skvelých zákrokov a je dôležité, že máme dobrého gólmana. Petr Čech je pravdepodobne najlepším v Premier League. Nie tak dávno prekonal rekord v čistých kontách. Sme veľmi šťastní, že ho máme," povedal Bellerín.


Arsenal je po 22 zápasoch na čele Premier League so 44 bodmi, vedie o skóre pred prekvapením sezóny Leicesterom City a o bod pred Manchestrom City. Najbližší ligový zápas odohrá v nedeľu 24. januára, v mestskom derby ho čaká Chelsea.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies