Pes dohrýzol osemročné dievčatko, skončilo v nemocnici

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 12:10 • 2 min
Pes dohrýzol osemročné dievčatko, skončilo v nemocnici

KRAJNÉ - V obci Krajné v okrese Myjava dohrýzol v nedeľu (4. 6.) kríženec nemeckého ovčiaka a labradora maloleté dievča, ktoré skončilo v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová. Ako doplnila, pes vybehol majiteľovi na ulicu v čase, keď tadiaľ prechádzalo osemročné dievča. "To strhol na zem na trávu, kde ho opakovanie pohrýzol do viacerých častí tela. Dievčatku boli spôsobené veľké tržné rany na hlave aj iných častiach tela. Zranenia si vyžiadali jej okamžitú hospitalizáciu v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. Majiteľovi psa hrozí obvinenie z ublíženia na zdraví," uviedla Kuzmová.

 

Na mieste zasahovali aj záchranári. "Vyslali sme k nemu okamžite záchranárov, tí ho ošetrili a transportovali do nemocnice. Vzhľadom na fakt, že ide o maloletú osobu, nemôžem poskytnúť viac detailov," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies