Petra Humeňanská sa obklopuje rodinou a tichom

NETKY.SK • 26 December 2019, 09:39 • 2 min
Petra Humeňanská sa obklopuje rodinou a tichom

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Petra Humeňanská sa cez sviatky obklopuje rodinou a tichom.

slovakia

left justify in out

„Teším sa, že môžem byť s celou rodinou, ja svoju rodinu milujem a som veľmi rada, keď sme všetci spolu,“ poznamenala speváčka v rozhovore.

 

„Teraz je nám zároveň veselo, pretože prišli do rodiny dva nové prírastky, bratovi sa v novembri narodila dcérka a už aj sestra má syna, takže som dvojnásobná teta,“ prezradila Humeňanská, podľa ktorej sa v rodine dokážu aj v naoko stresujúcich a hektických chvíľach, ktoré sviatky z času na čas prinesú, podporiť a upokojiť.

 

„Niekedy sa človek znervózni pre nejaké koláče alebo pre to, že už malo niečo byť a je už veľa hodín... My sa našťastie vždy vieme dať do pohody a ide nám v prvom rade o to, že sme spolu a že sa máme radi,“ poznamenala speváčka, ktorá si počas sviatkov rada vychutná aj chvíľku v tichu, len sama so sebou.

 

„Ticho má veľkú silu, keď sa doň zahĺbite, dokážete precítiť tú krásu a lásku vo svojom vnútri. Človek by ju nemal hľadať len vonku a chcieť ju stále od niekoho iného. Až keď začneme od seba, vieme to potom dávať von,“ uviedla speváčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies