Bažant Pohoda 2016 sa bude konať od 7. do 9. júla

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 12:05 • 2 min
Bažant Pohoda 2016 sa bude konať od 7. do 9. júla

BRATISLAVA - Jubilejný 20. ročník multižánrového festivalu Bažant Pohoda sa bude konať od 7. do 9. júla 2016 na letisku v Trenčíne. Na podujatie predali už štyritisíc vstupeniek.

slovakia

left justify in out

Počas 19. ročníka festivalu, ktorý sa uskutočnil od 9. do 11. júla, sa predstavili napríklad Björk, Die Antwoord, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Manu Chao La Ventura, Einstürzende Neubauten, Lola Marsh, Les Ambassadeurs, Omar Souleyman, Eagles of Death Metal, A-Trak, CocoRosie, Kaytranada, Young Fathers, Tom Vek, Turbowolf, Seward, Fufanu, Chiki liki tu-a, Billy Barman, Le Payaco, Para, Korben Dallas Symphony, Bez ladu a skladu a množstvo ďalších. Okrem Charlotte OC vystúpili napokon všetci potvrdení interpreti. Festival ponúkol viacero diskusií, workshopov, divadiel, filmov a množstvo ďalších sprievodných akcií.

 

Podľa organizačného tímu išlo o zatiaľ najúspešnejší ročník. V predaji ostalo len zopár permanentiek. Kapacitu festivalu sa pritom podarilo naplniť pred koncertom spomínanej islandskej speváčky Björk, ktorá ponúkla v sobotu šou s ohňostrojmi. Rekordnú účasť zaznamenalo nedeľňajšie vítanie slnka, počas ktorého zahrali Sendreiovci.

 

Na festivale sa tiež konala svadobná hostina páru, ktorý sa po prvý raz stretol na Pohode 2014 a svoje "áno" si povedal v sobotu 11. júla na radnici v Trenčíne, odkiaľ sa spolu s hosťami presunuli na letisko a pokračovali v oslave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies