Basketbaloví kúzelníci Harlem Globetrotters sa vrátia na Slovensko

NETKY.SK • 19 September 2023, 11:15 • 2 min
Basketbaloví kúzelníci Harlem Globetrotters sa vrátia na Slovensko

BRATISLAVA - Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou svetoznámeho globálneho turné Harlem Globetrotters, ktorí na palubovke predvádzajú extrémne basketbalové inovácie a ponúkajú fanúšikom nezabudnuteľnú ZÁBAVU. Pozrite si naživo hviezdy Globetrotterov, ako svojim DRIBLOVANÍM a SMEČOVANÍM ZATOČIA hlavy svojim neúprosným súperom, Washington Generals!

slovakia

left justify in out

Nechajte sa uchvátiť neuveriteľnými strelami, majstrovskými trikmi s loptou a pobaviť nad úplne novými a neprekonateľnými možnosťami interakcie s fanúšikmi pred, počas a po zápase!

Príďte sa pozrieť na hráčov ako TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham, Thunder a mnoho ďalších, ako vytrú palubovku s hráčmi Washington Generals a rozburácajú tribúny. A kto vie, možno sa náhle ocitnete uprostred palubovky ako súčasť NOVÝCH, prestávkových ukážok zručností pre FANÚŠIKOV!

 

Harlem Globetrotters vystúpia na Slovensku na dvoch unikátnych šou, a to konkrétne:

2.3.2024 – BRATISLAVA / Zimný štadión Ondreja Nepelu
3.3.2024 – KOŠICE / Steel Aréna

 

Vstupenky sú exkluzívne v predaji v sieti Ticketportal dnes od 10:00 hod. https://www.ticketportal.sk/event/HARLEM-GLOBETROTTERS?idpartner=668



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: AMADEUS
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies