Basgitaristu kapely Slipknot skolaboval pre dehydratáciu, jeho stav sa zlepšuje

NETKY.SK • 4 August 2015, 11:57 • 2 min
Basgitaristu kapely Slipknot skolaboval pre dehydratáciu, jeho stav sa zlepšuje

BRATISLAVA - Basgitaristu americkej heavymetalovej kapely Slipknot Alessandra "V-mana" Venturellu prepustili z nemocnice, kde ho museli hospitalizovať po tom, ako skolaboval počas nedeľného koncertu v Hartforde.

slovakia

left justify in out

Skupina, ktorá po približne 20-minútovej prestávke vystúpenie dohrala bez neho, o tom informovala v pondelok na svojej facebookovej stránke. "S úľavou vás chceme informovať, že náš basgitarista Alex 'V-Man' Venturella sa úspešne zotavuje po tom, ako ho museli počas včerajšieho koncertu previezť do nemocnice. Alex sa necítil dobre a následne skolaboval, a preto ho preventívne vzali do nemocnice, kde zistili, že je dehydrovaný. Cez noc sa jeho stav zlepšil, a preto ho už prepustili a zanedlho sa k nám znova pripojí. V utorok by mal s nami vystúpiť v Mansfielde v Massachusetts," uviedli zvyšní členovia kapely.


Tridsaťsedemročný Alessandro "V-man" Venturella sa pripojil k formácii Slipknot, ktorá má na konte albumy Slipknot (1999), Iowa (2001), Vol. 3: (The Subliminal Verses) (2004), All Hope Is Gone (2008) a .5: The Gray Chapter (2014), minulý rok, pričom sa podieľal aj na nahrávaní poslednej menovanej štúdiovky. Pôsobí tiež v britskej skupine Krokodil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies