Bartovič: Rád by som strávil zvyšok kariéry v Liberci

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 15:38 • 2 min
Bartovič: Rád by som strávil zvyšok kariéry v Liberci

LIBEREC - Bývalý slovenský reprezentant Milan Bartovič (88 zápasov/20 gólov) dlhodobo žije v Liberci, kde sa po štyroch sezónach v drese bratislavského Slovana v KHL teraz začiatkom leta znova vrátil aj ako hokejista.

slovakia

left justify in out

"Mám 35 a zmluvu na tri roky. Čo bude potom, to záleží na zdraví a výkonnosti. Ale, pravdupovediac, už nepremýšľam o tom, že by som ešte menil dres. Rád by som strávil zvyšok kariéry v Liberci," uviedol v rozhovore pre klubový web úradujúceho českého majstra skúsený krídelník.

 

Trenčiansky rodák by mužstvu rád pomohol k čo najlepším výsledkom. "Minulosezónny titul je odmena za prácu, ktorú tu odvádzajú už dlhé roky. Tým, že som s libereckým hokejom ani v predchádzajúcich štyroch rokoch nestratil kontakt, to tu pre mňa nie je nijaká neznáma. Už keď som sa bavil s agentom, vravel som mu, že keď raz skončím v Slovane, je pre mňa jediným variantom Liberec," zdôraznil útočník so skúsenosťami z NHL Milan Bartovič, ktorý bude pôsobiť v mužstve pod Ještědom vedno s krajanmi Jánom Lašákom, Adamom Jánošíkom, Martinom Bakošom, Máriom Bližňákom a Brankom Radivojevičom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies