Oktagon MMA: Február v znamení titulového zápasu, galavečer Prime v Šamoríne

NETKY.SK • 3 Január 2022, 10:32 • 2 min
Oktagon MMA: Február v znamení titulového zápasu, galavečer Prime v Šamoríne

Organizácia Oktagon MMA uzavrela rok 2021 turnajom s poradovým číslom 30, na ktorom sme spoznali novú ženskú šampiónku. A hoci je súčasná doba ovplyvnená pandémiou, promotéri nezaháľajú a aj napriek neistej situácii chcú divákom v úvode nového roka ponúknuť ďalšie nezabudnuteľné momenty.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť si dá v januári pauzu, a tak je najbližším plánovaným podujatím Oktagon 31, ktorý by sa mal uskutočniť 26. februára v pražskej O2 arene. Hlavným ťahákom bude zápas o titul dočasného šampióna strednej váhy medzi Samuelom KrištofičomPatrikom Kinclom. Duel sa mal pôvodne uskutočniť 30. decembra, zlá pandemická situácia však spôsobila preloženie podujatia do Brna a promotéri mali pocit, že taký významný zápas si zaslúži poriadnu divácku kulisu. V tejto chvíli je však veľmi náročné predpovedať, ako budú vyzerať opatrenia o dva mesiace.

 

 

Na Oktagone 31 by sa mal predstaviť aj Losene Keita, premožiteľ Karola Ryšavého, ktorý nastúpi proti ďalšiemu Slovákovi Ronaldovi Paradeiserovi. Andrej Kalašnik si to rozdá s Arthurom Karavajevom a štvoricu oznámených zápasov uzatvára ženský duel medzi Corneliou HolmPriscilou De Souzou. V klietke by sa mal predstaviť aj Američan Jeremy Kimball.

 

 

26. marca zavíta organizácia opäť na Slovensko, konkrétne do objektu X-Bionic Sphere v Šamoríne, kde sa uskutoční turnaj Prime 5. Ohlásený je zatiaľ iba jediný zápas – Miloš Petrásek vs Rafael De Sousa Xavier, vystúpiť by však mal aj šampión v bantamovej váhe Jonas Mågård, ktorý získal opasok v novembri po víťazstve nad Filipom Macekom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies