Baroš sa zotavil a proti Rusku nastúpi

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 06:43 • 2 min
 Baroš sa zotavil a proti Rusku nastúpi

Baroš sa zotavil a proti Rusku nastúpi - Futbal Český futbalový útočník Milan Baroš sa zotavil zo zranenia stehna a mal by nastúpiť v piatkovom úvodnom zápase na ME 2012 proti Rusku. Baroš si privodil zranenie na utorňajšom tréningu účastníka A-skupiny, a

slovakia

left justify in out

img

Český futbalový útočník Milan Baroš sa zotavil zo zranenia stehna a mal by nastúpiť v piatkovom úvodnom zápase na ME 2012 proti Rusku.
      Baroš si privodil zranenie na utorňajšom tréningu účastníka A-skupiny, ale vo štvrtok už opäť vybehol na ihrisko. "Milan trénoval normálne. Po intenzívnej rehabilitácii nemal už žiadne problémy. Od nás dostal zelenú, ostatné je už len na trénerovi," uviedol lekár českej reprezentácie Petr Krejčí.
      V prípade absencie legionára Galatasarayu Istanbul by v útoku proti Rusku dostal šancu Tomáš Pekhart, pričom tréner Michal Bílek má k dispozícii ešte Davida Lafatu a Tomáša Necida.
      Tridsaťročný Baroš strelil v najcennejšom drese 41 gólov, no len jeden v kvalifikácii EURO 2012. Česi sa v A-skupine stretnú ešte so šampiónmi z roku 2004 Grékmi a domácim organizátorom Poľskom.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies