Barcelonu opúšťa aj mladý útočník, mieri do Tottenhamu

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 19:09 • 2 min
Barcelonu opúšťa aj mladý útočník, mieri do Tottenhamu

BARCELONA – Vedenie katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona sa rozhodlo uvoľniť Sandra Ramireza, o ktorého sa zaujíma Tottenham. Informáciu priniesol britský denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný útočník nastúpil v tejto sezóne v niekoľkých zápasoch Barcelony. Klub sa však rozhodol nevyužiť opciu na predĺženie jeho zmluvy na ďalší rok.

Táto správa však dozaista poteší zástupcov Tottenhamu, ktorý sa snažil Ramireza získať už počas uplynulého prestupového obdobia. Tréner Mauricio Pochettino sa v lete bude snažiť získať nejakého kvalitného útočníka a Sandro by bol dobrou investíciou. O útočníka sa však zaujíma aj Everton.

 



Technický riaditeľ Barcelony Robert Fernández pre Barca TV povedal: "Vlani v lete Sandro dostal ponuku na prestup. V tej dobe sme zhodnotili našu aktuálnu situáciu vzhľadom na trest od FIFA a keďže on chcel zostať v našom tíme, tak sme si ho nechali. Za to sme mu veľmi vďační. Prišiel však dátum 1.máj a my sme s ním mohli predĺžiť zmluvu na ďalší rok. Avšak po tom, ako sa správal, sme sa rozhodli, že pre neho bude najlepšie, ak mu otvoríme dvere, aby mohol zvážiť svoje ďalšie možnosti."

Zaujímavé by však bolo, čo Fernández konkrétne myslel pod pojmom "po tom, ako sa správal", že to viedlo k jeho uvoľneniu z tímu.

 

Sandrovi Ramirezovi sa v drese Barcelony podarilo streliť tri góly v 19 zápasoch v tejto sezóne. Všetky prišli v jednom zápase proti tímu CF Villanovense z nižšej ligy, keď hetrikom pomohol svojmu tímu k víťazstvu 6-1 v Copa del Rey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies