Barcelona spravila chyby, ale trest považuje za neprimeraný

NETKY.SK • 25 August 2014, 12:28 • 2 min
Barcelona spravila chyby, ale trest považuje za neprimeraný

BARCELONA - Priznávajú si chybu pri registrovaní prestupov neplnoletých hráčov, ale trest od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) napriek tomu považujú za neprimeraný. Prezident FC Barcelona Josep Bartomeu tvrdí, že klub konal v súlade s "duchom pravidiel".

slovakia

left justify in out

FIFA minulý týždeň zamietla odvolanie Kataláncov proti ročnému zákazu angažovania nových hráčov za porušenie noriem týkajúcich sa transferov a registrácií hráčov do 18 rokov. Úradujúci španielsky vicemajster rozhodnutie napadol na Športovom arbitrážnom súde (CAS).

 

"Počítali sme s tým, že FIFA potvrdí sankcie. V minulosti sme sa dopustili nejakých chýb, ale vždy sme rešpektovali ducha pravidiel. Vedeli sme, že sa to skončí na CAS. Nemali sme na výber, pretože trest považujeme za prehnaný," cituje goal.com Bartomeuovo vyjadrenie pre oficiálnu stránky Barcy. Pri nakupovaní hráčov na novú sezónu brali na Camp Nou do úvahy aj možnosť, že dve najbližšie obdobia budú bez šance doplniť káder. "Ešte stále zostáva pár dní. Pozorne sledujeme trh. Uvidíme, čo nám prinesú nasledujúce dni," dodal Bartomeu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies