Zbavte sa otravného hmyzu účinne a spoľahlivo

NETKY.SK • 1 Jún 2021, 13:29 • 2 min
Zbavte sa otravného hmyzu účinne a spoľahlivo

Pomôžu vám s tým siete proti hmyzu, ktoré v súčasnosti ponúkajú viac možností než kedykoľvek predtým. Ide o varianty vyhotovenia, typy sieťovín, farebné možnosti aj výrobu na mieru. Nezáleží na tom, či potrebujete sieť do dverí na terasu, do klasického okna alebo posuvného okenného portálu. Dostupné modely pokrývajú všetky potreby interiéru.

slovakia

left justify in out

Typy sietí proti hmyzu

Siete na mieru u nás vyrába napríklad spoločnosť BUILDING Shutter Systems pod značkou Minirol. Produktové portfólio delí na siete proti hmyzu do okien a dverí, pričom tie okenné sa ďalej delia na pevné, rolovacie a plisé, pri dverných nájdete okrem týchto troch variantov ešte posuvné siete proti hmyzu.

 

Pevné siete sú vhodné do všetkých typov okien a dverí. Montáž sa robí z vonkajšej strany, pričom na okno sa sieť len nasadí, na dvere sa inštaluje na rám. Pri druhom spomínanom type odporúčame využiť samozatvárateľné pánty, pretože len tak znížite šancu hmyzu na vniknutie dovnútra počas otvorenia siete.


Posuvné siete tvoria pohyblivé krídlo z extrudovaného hliníkového profilu, ktoré po celom obvode lemuje tesniaca kefka, aby ani tadiaľ dovnútra neprenikol žiadny hmyz. Krídlo sa dá jednoducho zložiť bez použitia náradia, takže ho môžete na zimu upratať. 

 

Rolovacie siete sa pohybujú horizontálne alebo vertikálne vo vodiacich lištách a navíjajú sa na hriadeľ uložený v roletovom hliníkovom boxe. Montujú sa na rám alebo do ostenia, a to aj v snímateľnom variante.

 

Plisé siete nájdete tiež pod označením skladané siete, ktoré sa hojne využívajú do veľkých stavebných otvorov. Sieť sa montuje hlavne do ostenia, ale vďaka pomocným profilom ju čelne nainštalujete aj na rám dverí alebo na stenu.

 

img

 

Neobmedzené možnosti sieťoviny

Možno budete až prekvapení, čo všetko dokážu súčasné typy sieťovín. Výrobca sietí značky Minirol ponúka okrem klasickej sieťoviny hneď niekoľko typov – s protipeľovou ochranou, UV vrstvou, vylepšenou priehľadnosťou (Invisible) alebo zvýšenou odolnosťou proti pazúrikom domácich miláčikov (Petscreen).

 

Pri výrobe je možné na vyžiadanie do dverových sietí proti hmyzu vytvoriť špeciálny otvor pre psov a mačky, aby mohli nerušene prechádzať sem a tam. 

 

img

 

Ak vás zaujímajú ďalšie podrobnosti, konkrétne riešenie pre vaše okná a dvere a cenová ponuka, kontaktujte priamo odborníkov na oficiálnom webe značky Minirol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies