Barbra Streisand dostala za hodinový koncert 2,3 milióna!

NETKY.SK • 12 November 2013, 14:22 • 2 min
Barbra Streisand dostala za hodinový koncert 2,3 milióna!

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Barbra Streisand dostala za hodinový koncert, ktorý odspievala minulý piatok v New Yorku pre skupinu bankárov, honorár 2,3 milióna dolárov (v prepočte približne 1,7 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatjedenročná umelkyňa na párty odspievala desať skladieb vrátane piesní Memory, You Don't Bring Me Flowers a People. Počas večera pre približne štvortisícové publikum vystúpili aj Counting Crows, Melissa Etheridge a Katharine McPhee.

Barbra Streisand počas svojej kariéry získala dva Oscary, 15 cien Grammy, päť cien Emmy či Tony Award. Je tak jednou z mála osobností, ktoré majú v zbierke všetky štyri spomínané ceny. Tento rok okrem toho dostala od Filmovej spoločnosti Lincolnovho centra (FSLC) výročnú Chaplinovu cenu za celoživotné dielo. Je známa hlavnými úlohami z muzikálov Funny Girl (1968), Hello, Dolly! (1969), Zrodila sa hviezda (1976), romantickej drámy Takí sme boli (1973) či komédie ...a čo ďalej, doktor? (1972). Ako režisérka a zároveň predstaviteľka hlavnej postavy sa predviedla v snímkach Yentl (1983), Pán prílivu (1991) a Dve tváre lásky (1996). Jedna z najúspešnejších interpretiek všetkých čias má na konte 33 štúdiových albumov, pričom celosvetovo predala vyše 145 miliónov kópií nahrávok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies