Banksy prišiel s novým dielom, momentálne z home officu

NETKY.SK • 20 Apríl 2020, 10:14 • 2 min
Banksy prišiel s novým dielom, momentálne z home officu

Home office sa stal v posledných týždňoch normou aj pre mnoho ľudí, ktorí predtým tejto výzve sústredenie nikdy nečelili.

slovakia

left justify in out

A zatiaľ čo mnohí umelci v snahe zarobiť nejakú tú korunu inou prácou, street-art umelec Banksy sa rozhodol voľný čas využiť na zútulnenie vlastnej kúpeľne. Jeho manželku to zjavne nepotešilo.

 

Banksy predviedol svoje najnovšie dielo na Instagrame, keď ku snímkam vtipne napísal: "Moja žena neznáša, keď pracujem z domu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Banksy (@banksy),

 

Tajomný umelec týmto spôsobom ponúkol ľuďom vhľad do svojho súkromia a kúpeľňu, teraz pokryli maľby krýs, ktorými je dobre známy už zo svojich predchádzajúcich diel.

 

A sú to teda práve krysy, ktoré sú v hlavnej úlohe diela. Vymačkávajú zubnú pastu, hojdajú sa na splachovadle, prevracajú zrkadlo a tiež nie príliš vhodným spôsobom využívajú toaletu.

 

Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Okrem oslavných ód pobavil najmä komentár, že Banksy týmto spôsobom urobil svoju kúpeľňu hodnotnejšou než celý dom.

 

Najnovšie "dielo" prichádza zhruba mesiac po tom, čo vandali posprejovali jeho Valentínom inšpirované graffiti na jednom z domov v Bristole iba 24 hodín potom, čo Banksy potvrdil, že je skutočne jeho autorom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies