Bangladéšan dostal za sexuálne obťažovanie počas Silvestra v Düsseldorfe 22 mesiacov väzenia

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 07:58 • 2 min
Bangladéšan dostal za sexuálne obťažovanie počas Silvestra v Düsseldorfe 22 mesiacov väzenia

BERLÍN - Na 22 mesiacov väzenia nepodmienečne odsúdili v stredu v nemeckom Düsseldorfe 30-ročného Abdula S. z Bangladéša, a to za sexuálne obťažovanie žien počas silvestrovskej noci. Informovali o tom tamojšie médiá.

slovakia

left justify in out

Obžalovaného uznal tamojší súd za vinného, že sa obťažovania dopustil v miestnom Starom meste ako člen väčšej skupiny násilníkov. Medzi jeho dvoma obeťami boli aj dve vojačky, ktoré muži obkolesili, oddelili od seba a potom obchytávali v intímnych partiách tela. Jednej z nich odcudzili kabelku.

 

Žiadosť o azyl Bangladéšana odmietli v Nemecku už v roku 2010. Vzhľadom na absenciu niektorých dokumentov ho však odvtedy trpeli v spolkovej republike. Teraz však musí po nadobudnutí právoplatnosti rozsudku rátať s vyhostením.

 

Už v máji odsúdili v Nemecku za vyčíňanie počas silvestrovskej noci 33-ročného Maročana, a to na 19 mesiacov väzenia nepodmienečne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies